לכבוד מזג האוויר החורפי, מיכל הירש מלמדת איך להכין איש שלג מתוק עם הילדים מכדורי שוקולד לבן.
מ
המרכיבים:
10 ביסקוויטים פתי בר
100 גר' פירורי עוגה לבנה (עוגת תפוזים או וניל)
חצי חבילת שוקולד לבן מומס
חצי כוס חלב
חבילה של אבקת סוכר
סוכריות עדשים צבעוניות
קצה מחודד של גזר
חבילת גליליות או שוקולד חתוך לאורך (עבור הידיים)
רצועת מרמלדה לצעיף
אופן ההכנה:
בקערה מפוררים את הביסקוויטים, מוסיפים את פירורי העוגה את החלב ואת השוקולד הלבן המומס.
יוצרים שני כדורים אחד גדול לגוף איש השלג והשני קטן יותר לראש. מגלגלים את הכדורים באבקת הסוכר.
מניחים את הכדור הקטן על הכדור הגדול (ניתן לייצב בעדינות באמצעות קיסם).
יוצרים פה ועיניים בעזרת סוכריות עדשים. אף יוצרים מקצה קטן ומחודד של גזר. את הידיים יוצרים מגליליות או שוקולד מלבני. כרכו סביב צווארו הכדורי צעיף מרמלדה שלא יהיה לו קר חלילה, ויש לנו איש שלג מבלי לנסוע לחרמון, והוא גם טעים!
בתיאבון!