מרכיבים:
שוקי עוף
2 שוקי עוף
מלח ופלפל שחור
שמן זית
תבשיל-
1 בצל לבן, קצוץ
2 גזרים, פרוסים
1/2 כוס סלרי אמריקאי
2 שיני שום, קצוצות
1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ
400 מ"ל חלב קוקוס
1 כפית אבקת קארי
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1 כף בזיליקום קצוץ
1/2 כפית קינמון טחון
2 מנגו קלופים וחתוכים לקוביות
קינואה:
2 כוסות קינואה
4 כוסות מים
מלח ולפלפל
אופן הכנה:
לשוקי העוף:
- ממליחים ומפלפלים את העוף.
- סוגרים על מחבת חמה עם שמן זית עד לקבלת צבע זהוב.
לתבשיל:
- מאדים בסיר את הבצל, הגזר, הסלרי, הג'ינג'ר ואת השום במשך כ- 5 דקות.
- מוסיפים את חלב הקוקוס, אבקת קארי, ואת הקינמון והמנגו ל- 5 דקות נוספות.
- מוסיפים את העוף לרוטב ומבשלים 40 דק' על אש קטנה.
- 3 דקות לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה והבזיליקום.
קינואה:
- בסיר קטן מבשלים את הקינואה במים, מתבלים ומבשלים על אש קטנה למשך 30 דק'.
להגשה:
בקערה מסדרים גבעה של קינואה, ועליו 2 שוקי עוף ומעל את הרוטב.