מרכיבים:
150 ג' פילה טונית (פלמידה שחורה)
2 שיני שום פרוס
פלפל שחור גרוס, מלח
2 כפות שמן זית
אופן הכנה:
פורסים את הדג לחתיכות דקות מאוד עד לעובי של חצי ס"מ ומסדרים בצלחת שטוחה. מפזרים מעל מלח, פלפל, שום, שמן זית והמנה מוכנה.
בתיאבון!!
מרכיבים:
150 ג' פילה טונית (פלמידה שחורה)
2 שיני שום פרוס
פלפל שחור גרוס, מלח
2 כפות שמן זית
אופן הכנה:
פורסים את הדג לחתיכות דקות מאוד עד לעובי של חצי ס"מ ומסדרים בצלחת שטוחה. מפזרים מעל מלח, פלפל, שום, שמן זית והמנה מוכנה.
בתיאבון!!