באדיבות השף אורי לוי
מרכיבים:
כוס סוכר חום
4 ביצים
25 דובדבנים שלמים
אופן הכנה:
ממיסים בבן מארי (סיר מעל סיר עם מים) את השוקולד, החמאה והסוכר.
לאחר מכן טורפים את הביצים פנימה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהתערובת נהית אחידה וחלקה.
מניחים נייר אפיה בתחתית תבנית 20 על 30. יוצקים את המסה לתבנית ומשטחים.
את הדובדבנים מטביעים בתוך מסת הבראוניז ואופים חצי שעה בתנור שחומם מראש 175 מעלות.
מומלץ להתאזר בסבלנות ולקרר את הבראוניז לפחות שלוש שעות לפני שפורסים.