לסועד אחד
מרכיבים:
בטטה בינונית פרוסה דק
מרקחת דובדבנים
200 מ"ל ציר ירקות
כרישה חתוכה גס
סלרי חתוך גס
בצל לבן חתוך גס
חצי ראש שום
גזר חתוך גס
ענף טימין
אופן הכנה:
ציר ירקות: מבשלים את הירקות עם
מסננים ומצמצמים את הנוזלים ל- 200 מ"ל.
מרקחת הדובדבנים: מבשלים את הדובדבנים עם הסוכר על אש נמוכה כ- 45 ד' עד קבלת מרקחת.
מוסיפים את ציר הירקות וממשיכים לבשל על אש נמוכה.
בזמן בישול פורסים את הבטטות לטבעות דקות ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
במחבת גריל, צולים את העוף במשך כ- 4 ד' מכל צד.
הגשה: מניחים במרכז צלחת ת צ'יפס הבטטה שלצידו העוף ומעל יוצקים כ- 4 כפות רוטב.
בתיאבון!!