תפוח מסוכר אדום - מתכון קל להכנה
בכל חג יש את המאכל שמיוחד שלו מחכים כל השנה, ביום העצמאות הילדים מחכים לתפוח המסוכר האדום. הלא רק מנגל ושיערות סבתא, התפוח על מקל הוא הממתק הנמכר ביותר בחג. אז איך אפשר להכין אותו בבית? פשוט מאוד.
מצרכים:
החומרים להכנת 6-7 תפוחים על מקל
7 תפוחים ירוקים ( אפשר גם אדומים)
2 כוסות סוכר
חצי כוס מים
צבע מאכל אדום
מקלות ארטיק או שיפודים עבים
אופן ההכנה:
- את הסוכר והמים מבשלים בסיר, לאחר שהסוכר נמס מוסיפים את צבע המאכל האדום וממשיכים על להבה נמוכה עד לקבלת סירופ סמיך ואדום.
- לנעוץ בכל תפוח מקל או שיפוד וטובלים בסירופ עד לציפוי מלא של התפוח
- מנחים להתקרר על נייר אפייה
בתאבון
כתבות נוספות