מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת, מעניק מתכון של פיצה כשרה לפסח (תבנית אחת):
צילום: יפעת שגיא
החומרים:
חצי ליטר חלב
3 ביצים
400 גרם קמח מצה
180 גרם קמח תפ"א
10 גרם אבקת אפיה
מלח
50 גרם מרגרינה מומסת
רוטב עגבניות
גבינה מגורדת
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.
נותנים לבצק "לנוח" כשעה.
פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכו').
אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.
בתיאבון וחג שמח!
עוד מתכונים כשרים לפסח