חברת התבלינים "מקורמיק", מציעה לרגל ראש השנה מתכון חגיגי ופשוט להכנה לדג סלמון בתיבול דבש וג'ינג'ר.
זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול: 30 דקות
כמות: לארבעה סועדים
מצרכים:
1/4 כוס מיץ תפוזים סחוט
1/4 כוס רוטב סויה
2 כפות דבש
1 כף שטוחה ג'ינג'ר מגורד
1 כף תבלין אבקת שום של מקורמיק
1 בצל ירוק קצוץ
חצי ק"ג פילה סלמון
הוראות הכנה:
מערבבים בקערה קטנה את מיץ התפוזים, רוטב הסויה, דבש, ג'ינג'ר, אבקת שום והבצל ירוק.
שומרים בצד 2 כפות מהרוטב.
משרים את הסלמון במרינדה ל 30 דקות.
לאחר 30 דקות מעבירים לגריל בחום בינוני- גבוה ל 6-7 דקות בכל צד, או עד שהסלמון רך.
מזגגים עם המרינדה ששמרנו בצד.
בתיאבון!
עוד מתכונים לראש השנה