באדיבות נטלי שוינקלשטיין נטורופתית המטפלת בתזונה ובריפוי טבעי
ערכים תזונתיים: סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבונים, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין C, ויטמין E, ויטמין M, ברזל, סידן, נתרן, אשלגן, מגנזיום, אבץ, גופרית.
למה זה טוב? הזנה, מניעת מחלות.
מצרכים ל- 2 מנות:
10 פטריות חורש ושמפיניון
1 זוקיני גדול
1 בצל לבן
6 ראשי כרובית קטנים
חופן גרעיני דלעת
3 שיני שום
תבלינים: מלח ופלפל
הוראות הכנה:
בסיר GCC (אין צורך לבשל עם מים או שמן, התבשיל מוכן תוך עשר דקות והמים של הירקות מקבלים טעם) נפלא. אם אין לכם סיר כזה, קחו סיר רגיל ושימו בו חצי כוס מים.
חתכו את כל הירקות והכניסו לסיר סגור על אש בינונית למשך רבע שעה.
לאחר שהירקות יתרככו מעטו, קצצו את שיני השום והוסיפו אותן לסיר. ערבבו והוסיפו את גרעיני הדלעת.
כעת ערבבו בשנית והגישו.