מרכיבים:
כ-4 אוכפי טלה (2 סינטה + 2 פילה בכל נתח) פרוסים ל
גרידת תפוז
שוט ליקר תפוזים
צרור נענע קצוץ
לרוטב-
400 מ"ל מיץ תפוזים
1/2 צרור נענע קצוץ
אופן הכנה:
טלה- לערבב בכלי את מיץ התפוזים, גרידת תפוז, הליקר והנענע. להשרות במקרר. לאחר השרייה של לילה במקרר צולים את הנתחים על הגריל ובזמן הצלייה להבריש את הצלעות במרינדה על מנת שלא יתייבשו.
לרוטב- במחבת על אש נמוכה להמיס את הסוכר לקרמל. חשוב מאוד להתחיל בכמות מאוד קטנה של סוכר לחכות שימס ורק אז להוסיף עוד כמות קטנה. לחזור על הפעולה עד שכל הסוכר יהפוך לקרמל בצבע חום בהיר. לבחוש כל הזמן ולדאוג שקצוות המחבת הסוכר לא נשרף. להוסיף לאט ובהדרגתיות את מיץ התפוזים תוך כדי בחישה מתמדת עד שהקרמל והמיץ מתחברים. לצמצם לרמת סמיכות רצויה. להוריד מהאש ולהוסיף את הנענע הקצוצה.