מרכיבים:
נתח פורטרהאוס מיושן של עגל במשקל של 1.2 – 1.6 קילו שמזמינים מקצביה.
כוס בירת אייל
מלח ים ופלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
נתח הפורטר למעשה מורכב מצד אחד של סינטה, עצם במרכז ופילה בצידה השני.
מפזרים מלח ופלפל שחור גרוס על הנתח. במחבת סטייקים מברזל או על גריל סוגרים את הנתח משני צדדיו כ-7 דקות כל צד. מורידים מהאש חותכים לאורך העצם ומפרידים את הסינטה והפילה. את הפילה חותכים לשתיים ואת הסינטה פורסים בעובי של אצבע וחצי. מפזרים על המחבת מלח ופלפל שחור גרוס מסדרים את העצם הסינטה והפילה למצבם המקורי בתוך המחבת. את הסינטה יש לסדר כמניפה אחד ליד השני. מניחים קוביות חמאה על פני הבשר כ
מגישים שהחמאה עדיין רותחת ומבעבעת.