אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, מתכון ל, שוקולד, טראפלס, קינוחים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לטראפלס שוקולד

מרכיבים:

500 מ"ל שמנת מתוקה

350 ג' שוקולד מריר משובח

350 ג' שוקולד לבן

ליקר תפוזים

קורט קינמון

קוקוס

אבקת קקאו

 

אופן הכנה:

בסיר רחב עם מים מניחים סיר קטן ומדליקים את הגז.

מוזגים לסיר הקטן 250 מ"ל שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש. שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומוסיפים לשמנת. מוסיפים 2 כפיות ליקר תפוזים וקורט קינמון.

מקפיאים את הסיר עם התכולה שלו למשך 3 שעות מקפיא.

מכניסים שוב סיר קטן לסיר עם המים החמים ויוצקים את שארית השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. שוברים לקוביות את השוקולד הלבן, מכניסים לסיר ומנמיכים את האש לדקה. מכניסים את הסיר הזה לפריזר לשעתיים וחצי עד שלוש שעות.

לאחר זמן המתנה מוציאים את הסירים ומגלגלים כדורים. את הכדורים מהשוקולד הלבן טובלים בקקאו ומהשוקולד הלבן האבקת קוקוס. מסדרים את הכדורים בצורת פירמידה האחד חום, השני לבן.

הכתבה נוצרה בתאריך : 12/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו