מתכון לפסטה ברוטב שוקולד ונוגט עם שברי שוקולד לבן וברס: (אגוזי לוז מקורמלים)
המצרכים:
חבילת פסטה
250 מ"ל שמנת מתוקה
25 גרם חמאה חתוכה לקוביות
130 גרם נוגט
30 מ"ל ליקר
תוספות:
רוטב שוקולד חלב
רוטב שוקולד לבן
בננות מקורמלות
ברס
קוקוס
פניני שוקולד
אופן ההכנה:
מכינים את הפסטה לפי הוראות ושמים בצד.
מביאים את השמנת לידי רתיחה, מורידים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים מוסיפים את האבקת נוגט לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת הומוגנית חלקה.
בהגשה:
בצלחת גדולה מניחים את הפסטה יוצקים מעל את הרוטב נוגט החם
מסדרים בצלוחית את התוספות ומוסיפים את התוספת האהובה.
נטע בשביל השוקולד- רחוב העצמאות 40,בניין טופ רסקו יהוד. 03-5361977