באדיבות השף
מרכיבים:
1 קילו כתף כבש פרוס בעובי
2 בצלים קצוצים
2 כפות כוסברה
2 כפות גרגירי רימון
חצי כפית ראס אל חנוט
מקל קינמון
חצי כפית ג'ינגר
5 כפות סוכר
רבע כוס יין מתוק
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את נתחי הבשר כ 3 דקות מכל צד. מוסיפים את הבצל לאותה המחבת ומזהיבים. מוסיפים סוכר לקירמול, פירות יבשים ואת התבלינים. מטגנים יחד כ 3 דקות ומוסיפים את היין. לאחר מכן מוסיפים כוס מים ומבשלים יחד עד לרתיחה. מעבירים לטאג'ין, מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים למשך שעה.