באדיבות עודד פנסטר מ"השוקולד מעודד"
התמונה באדיבות השוקולד מעודד
החומרים ל 60 כדורים:
רבע חבילת בסקוטיים
מעט תמצית וניל.
אופן ההכנה:
מחממים את החלב יחד עם התמצית וניל עד לרתיחה מלאה
בכלי נפרד מערבבים את שוקולד החלב יחד עם השוקולד המריר.
שופכים את החלב החם על תערובת השוקולד וממתינים 2 דקות.
לאחר שהשוקולד נמס מערבבים הכול יחדיו עד לקבלת גנאש (תערובת של שמנת או חלב יחד עם שוקולד).
מכניסים למקרר ל 6 שעות או לפריזר ל 3 שעות. לאחר מכן בעזרת כף גלידה או כפית יוצרים עיגולים מהשוקולד (כמו שיוצרים כדורי גלידה). מגלגלים את הכדורים