מתכון מתוק באדיבות עודד מהשוקולד מעודד
על מנת להכין את המתכון חובה להיעזר בהורים*
תמונה באדיבות שוקולד מעודד
מרכיבים:
3 כפיות של סירופ תירס בהיר
1/3 כוס מים
2 טיפות של צבע מאכל אדום
אופן הכנה:
לוקחים נייר פרגמנט מניחים עליו מקלות קטנים או שיפודים.
מחממים את הסוכר הסירופ והמים בסיר (רצוי שיהיה טוב וכבד) עד לטמפ' של 150 מעלות.
תוך כדי רתיחה מוסיפים את צבע המאכל האדום (יש להיזהר מאוד עם ילדים אסור בשום אופן לגעת בסיר או בקרבתו).
סוגרים את האש ומתחילים ליצוק את נוזל הסוכריות על המקלות בזהירות!!!
אפשר לעשות לבבות או כול צורה אחרת ... ממתינים 10-15 דקות והסוכרייה מוכנה.
למי שאין מד חום בבית השיטה השנייה היא לקחת כוס מים וכאשר עוברים כמה דקות רתיחה, שופכים למים טיפה מנוזל הסוכריות החם. אם הטיפה הופכת להיות סימטרית לחלוטין אנו יודעים שהגענו לחום הרצוי.