מתכון לסוכריית תרנגול | מתכונים להכנת סוכריות | מתכון לסוכרייה | מתכונים מתוקים לילדים- לגדול • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסוכריית תרנגול של פעם

מתכון מתוק באדיבות עודד מהשוקולד מעודד

על מנת להכין את המתכון חובה להיעזר בהורים*

 

סוכריית תרנגול-השוקולד מעודד

תמונה באדיבות שוקולד מעודד

 

מרכיבים:

200 גרם סוכר

3 כפיות של סירופ תירס בהיר

1/3 כוס מים

2 טיפות של צבע מאכל אדום

 

אופן הכנה:

לוקחים נייר פרגמנט מניחים עליו מקלות קטנים או שיפודים.

מחממים את הסוכר הסירופ והמים בסיר (רצוי שיהיה טוב וכבד) עד לטמפ' של 150 מעלות.

תוך כדי רתיחה מוסיפים את צבע המאכל האדום (יש להיזהר מאוד עם ילדים אסור בשום אופן לגעת בסיר או בקרבתו).

סוגרים את האש ומתחילים ליצוק את נוזל הסוכריות על המקלות בזהירות!!!

אפשר לעשות לבבות או כול צורה אחרת ... ממתינים 10-15 דקות והסוכרייה מוכנה.

למי שאין מד חום בבית השיטה השנייה היא לקחת כוס מים וכאשר עוברים כמה דקות רתיחה, שופכים למים טיפה מנוזל הסוכריות החם. אם הטיפה הופכת להיות סימטרית לחלוטין אנו יודעים שהגענו לחום הרצוי.

 

עוד מתכונים שילדים יכולים להכין

הכתבה נוצרה בתאריך : 12/08/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו