לחמישה סועדים
מרכיבים:
1/2 ק"ג כבד עוף
4 ביצים קשות
כפית מלח
כפית פלפל שחור
50 גר' חמאה
1/3 כוס ברנדי
אופן הכנה:
את הכבד מקפיצים על מחבת עם מעט מאוד שמן. מוסיפים בהדרגה את המלח, פלפל והברנדי וממשיכים לבשל כ-רבע שעה. את התערובת מעבירים לתוך מג'ימיקס מוסיפים את הביצים והחמאה וטוחנים. לאחר שהתקבלה עיסה אחידה מעבירים לתוך תבנית ומכניסים למקרר למשך שלוש שעות. לאחר שהמנה קרה חותכים אותה למנות בגודל הרצוי
בתאבון.
את המנה רצוי להגיש עם לחם טרי או טוסטונים.