, ספר מתכונים, מתכוני בשר,מתכונים חגיגיים, מתכונים לשולחן החג, מאכלים חגיגיים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לבשר צלי

לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

2 קילו בשר כתף

2 בצלים קצוצים

2 גזרים

5 שיני שום

2 עלי דפנה

מעט פלפל אנגלי

מעט מלח ופלפל שחור

 

אופן הכנה:

צולים בסיר עם מעט שמן את נתח הבשר עם הבצל הקצוץ, שום קטוש ומעט מלח עד למצב השחמה. מוסיפים מעט מים ומשחימים שוב עד לקבלת גוון כהה(את הפעולה מבצעים עד להגעת הגוון הרצוי). אחרי השחמה מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ומוסיפים את שאר המרכיבים. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור. כעבור שעתיים מוציאים את הבשר מקררים אותו במקרר למס' שעות, בסוף הקירור פורסים את הבשר ומוסיפים מעל את הרוטב שנוצר מסביב.

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו