חומרים:
ביצה אחת
2 כפות מים קרים
כפית סוכר
2 כוסות קמח
120 גרם חמאה חתוכה לקוביות
חצי כפית מלח
למילוי:
3 קישואים בינוניים
150 גרם של גבינת מוצרלה רכה או גבינת עיזים
3 ביצים
חצי כוס חלב
חצי כוס שמנת מתוקה
כף קמח
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה:
הבצק:
מכניסים לקערה את הקמח המלח הסוכר והחמאה ומערבבים יחד.
לאחר מכן מוסיפים את הביצה ואת המים ולשים את החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
מגלגלים את בצק לכדור ומקררים כשעה במקרר.
המילוי:
קוצצים את הקישואים דק או טוחנים בבלנדר, ולאחר מכן סוחטים אותם טוב טוב עד להוצאת הנוזלים.
מכניסים לקערה את הגבינה, הביצים, החלב,השמנת המתוקה והקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרדדים את כדור הבצק שקורר לחצי ס"מ ומניחים על תבנית משומנת.
שופכים את המילוי באופן שווה, ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום בינוני (180 מעלות) ל-30 דק' .