קובי בס, שוקוליטייר מזמין אתכם לחוויה מרגשת מיוחדת ומפתיעה- סדנת שוקולד וקינוחים מתוקה במיוחד.
הסדנאות מתאימות לימי גיבוש, ימי הולדת, אירועים קטנים.
מה נלמד בסדנא
- שיטות התכה
- הכרת הבדל בין וקולדים וטעימות
- נלמד ליצור מוצרי שוקולד כמו טראפלס וחטיפים מצופים
- הכנת גאנדויה
- הכנת סוכריות על מקל
- נלמד וניצור קינוח טעים
כל אחד אורז את מה שיצר לקחת איתו.
להזמנת סדנאות: 072-3316312
טראפלס
מצרכים:
• 100 גר׳ שוקולד
• 50 גר׳ שמנת מתוקה
• 100 גר׳ שוקולד
• אבקת קקאו
אופן ההכנה:
מתיכים שוקולד יחד עם שמנת מתוקה עד להמסה, מקררים ומגלגלים באבקת קקאו.
-----------------------
תערובת כדורי שוקולד או נקניק שוקולד
מצרכים:
250 גרם פתי בר וניל
180 מ״ל או ¾ כוס חלב 3%
3 כפות סוכר לבן
100 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
מצרכים לקישוט:
קוקוס טחון
סוכריות צבעוניות
אבקת סוכר
אופן הכנה
מפוררים את הביסקוויטים. ניתן לעשות זאת כך: מכניסים לשקית סגורה ודופקים בפטיש שניצלים/ מערוך, או נותנים לילדים לפורר עם הידיים (זה בסדר אם יש חתיכות מעט גדולות וגסות).
בבן מרי מתיכים את השוקולד, כשמתחיל להפוך לנוזלי מוסיפים חלב וסוכר תוך כדי ערבוב עד להמסת הסוכר, מוסיפים חמאה תוך ערבוב עד להמסה.
מוסיפים את שברי הביסקוויטים ומערבבים היטב.
מעצבים לפי אחת השיטות הבאות:
• לנקניק שקולד:
מקררים מעט את התערובת. מגלגלים בידיים רטובות, ל-2 גלילים. כל גליל מגלגלים באחת התוספות לקישוט. מקפיאים לשעה, להתייצבות, פורסים לפרוסות ומגישים. שומרים במקרר.
• להכנת כדורי שוקולד:
מעבירים את התערובת למקרר (לכשעה) או למקפיא (לכחצי שעה), להתייצבות קלה. בידיים רטובות מגלגלים כדורים בגודל אחיד, פחות או יותר. מגלגלים כל כדור באחת התוספת לקישוט. מניחים במנזט’ים ושומרים במקרר.
סדנאות לימי הולדתמפעילי יום הולדת / הפעלות לימי הולדתסדנאות שוקולדהפעלות לבר/ת מצווההפעלות לילדיםהפעלות לברית/הסדנת שוקולד