מרכיבים:
24 כנפי עוף
1/3 כוס סירופ
מייפל2/3 כוס מים
כוס מיץ עגבניות משומר
4 כפות רוטב סויה
½ כפית אבקת שום
½ כפית פלפל שחור
3 כפות שמן
אופן ההכנה:
העבירו את הכנפיים מעל להבה כדי להסיר קצוות של נוצות, נקו אותן היטב.
הסירו מכל כנף את הקצה המחודד וחיתכו אותן לשתיים.
שימו בסיר את כל חומרי הרוטב והביאו לרתיחה.
שימו נייר אלומיניום על תבנית אפייה ועליה שימו את חתיכות העוף.
צקו על הכנפיים את הרוטב וצלו בתנור בחום של 200 מעלות C, במשך שעה (כדאי גם להרטיב את הכנפיים מידי פעם ברוטב במשך הצלייה).
הגישו חם...