באדיבות דוכן הקונדיטוריה, יריד האוכל בדיזנגוף סנטר
לרגל ט"ו בשבט, מתכון קליל ופשוט של עוגיות שקדים מוצלחות וטעימות:
מרכיבים:
4 חלבונים
250 גרם סוכר (כוס ורבע)
500 גרם שבבי שקדים
אופן הכנה:
מחממים תנור מראש לחום של 180 מעלות (חום בינוני)
שמים בקערה את החלבונים ואת הסוכר וטורפים קלות (לא מקציפים).
מוסיפים את השקדים ומערבבים לתערובת אחידה.
בעזרת שתי כפות לוקחים מעט מתערובת השקדים ומניחים ערימות קטנות בתבנית של ניר אפייה.
אופים 15-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות ומצננים.
בתיאבון!
מתכונים נוספים לעוגות ועוגיות