באדיבות נטלי שוינקלשטיין נטורופתית המטפלת בתזונה ובריפוי טבעי
המרכיבים ל- 2 מנות:
12 דפי אורז מושרים במים קרים למשך דקה
למילוי:
חצי כוס אורז בסמתי
כף צימוקים
כף שקדים
כף צנוברים
חצי בצל קצוץ
גזר מגורד קצוץ דק
חופן שמיר טרי קצוץ דק
שן שום אחת חתוכה דק
תבלינים (רבע כפית מכל אחד): פפריקה מתוקה, פלפל שחור, כורכום, קארי, פלפל שטה טחון + כפית מלח.
לרוטב:
רבע כוס רוטב סויה
כפית מיונז צמחי מטופו
כפית ממרח פלפלים כתומים
ירק בצד - 10 תפרחות קטנות של ברוקולי
הוראות הכנה:
לבשל את האורז על פי הוראות יצרן עם כל המרכיבים עד שהוא מוכן (בערך 20 דקות).
חולטים את הברוקולי במים רותחים כ-8 דקות.
מניחים שתי כפות ממלית האורז על עלה אורז ומקפלים בזהירות קדימה אחורה ומשני הצדדים ומיד להפוך ולסדר לצלחת ההגשה. כך עם כל דפי האורז.
מערבבים את מרכיבי הרוטב.
מסדרים את עלי האורז בצלחת הגשה, יוצקים מהרוטב. מגישים עם ברוקולי.