באדיבות נטלי שוינקלשטיין נטורופתית המטפלת בתזונה ובריפוי טבעי
ערכיים תזונתיים: חלבונים, פחמימות, שמן, סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין C, ויטמין A, ברזל, סידן, אשלגן, נתרן, מגנזיום.
למה זה טוב? הזנה, מניעת מחלות.
מצרכים ל-6 מנות:
כוס וחצי אפונה ירוקה יבשה
חצי כוס אפונה צהובה יבשה
בצל לבן קצוץ
גזר גדול מגורד בפומפייה
תפוח אדמה חתוך קטן
2 שיני שום חתוכים
חצי כוס יין לבן
חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה
חופן שמיר טרי קצוץ
2 כפות שמן זית כתית מעולה
חצי כפית שמן סומסום
תבלינים: כמון, קארי, חוויאג`, עלה דפנה, מלח, פלפל שחור.
הוראות הכנה:
מביאים לרתיחה בסיר כ- 2 ליטר מים.
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים.
מבשלים על אש נמוכה כשעתיים ומערבבים מדי פעם.
המרק מוכן כשהאפונה רכה.
לאחר שהאפונה מוכנה טוחנים את המרק עד לקבלת המרקם הרצוי.