צילום חנן דיאמנט
באדיבות רולדין
מרכיבים:
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
2/3 כף קמח
1/2 כפית סודה שתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית ג'ינג'ר
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים
3/4 כוס תפוח גרנד סמיט חתוך לחתיכות קטנות (ריבועים)
1/2 כוס בוטנים קלויים
1/4 שזיפים יבשים
1/4 כוס משמשים יבשים
1 כף פפאיה חתוך למרובעים
חצי בננה חתוכה עיגולים
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים עם סוכר עד הקצפה בהירה
מוסיפים שמן בזרם דק
מוסיפים את התפוחים המרובעים
מוסיפים קמח , אבקת אפייה, סודה שתייה ומערבבים יחד עם הפירות היבשים
יוצקים את המסה לתבנית אינגליש קייק.
מפזרים מעל את אגוזי המלך הגרוסים דק.
אופים בתנור שחומם ל 165 מעלות כ40-45 דקות
כאשר העוגה קרה, מפזרים אבקת סוכר.
באדיבות שף רולדין, גילי דקר