מיני סופגניות גבינה של טרה
באדיבות השף ברק שי חורש לטרה
חומרים לכ-30 סופגניות:
5 - כוסות של קמח שטיפל/לבן
3 - כפות סוכר
3 - כפות שמן קנולה
1- כפית אבקת אפיה
מעט מלח
רביעיית יוגורט טרה
1- גביע גבינה לבנה 5% של טרה
גרידת לימון מלימון אחד
4 ביצים
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
להעביר את כל החומרים למיקסר/מעבד מזון ולערבב כ- 5 דקות במהירות בינונית.
לחלק את הבצק שהתקבל לשלושה חלקים שווים
לרדד את הבצק לעובי של כ – ½ 1 ס"מ.
לקרוץ עיגולים עם כוס.
לחמם בסיר שמן עמוק ולטגן משני הצדדים עד קבלת צבע זהוב (כ – ½ 4 דקות סה"כ לסופגניה).
לפזר קוקוס/אבקת סוכר ולהגיש חם.
המלצה:
להזריק יוגורט בטעם /שמנת חמוצה לסופגניות בעזרת מזרק לקישוט עוגות.