מצרכים:
300 גרם חמאה
6 ביצים
200 גר שוקולד מריר
שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
1/2 2 כפות קמח מצות
100 גרם אגוזים
כפית נס קפה
אופן הכנה:
מרככים את החמאה. מקציפים חמאה רכה עם סוכר ומוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה ידנית
ממיסים את השוקולד על אדים או במיקרוגל ומוסיפים את השוקולד המומס לתערובת תוך כדי בחישה.
2/3 מהתערובת מכניסים למקרר לשליש הנותר מוסיפים את קמח המצות ואת האגוזים. לאפות את התערובת, מקררים היטב ומוסיפים את התערובת שבמקרר. מקציפים שמנת מתוקה כף סוכר וכפית נס קפה ומורחים מעל. ניתן להקפאה חצי שעה לפני ההגשה.