, ספר מתכונים, מתכוני בשר, מתכוני פיקניק, מתכונים שמתאים לאכול בחוץ • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לשיפודי אנטריקוט עם פלפל חריף קלוי

החומרים:

נתחי אנטרקוט

פלפל חריף ירוק

פטריות שמפיניון 2-3 לכל שיפוד

עגבניות שרי 2-3 לכל שיפוד

מלח ופלפל שחור גס

 

אופן ההכנה:

משטחים את נתחי האנטרקוט בעדינות בעזרת פטיש בשר חלק ועגול על משטח ישר.

עד לקבלת עובי של 1 מ"מ. פורסים לאורך של כ-7 ס"מ ורוחב של כ-4 ס"מ (כ-120 גר' לכל שיפוד).

קולים את הפלפל החריף על הגריל מכל צד. מקלפים מקליפתו ומגרענים.

קוצצים את הפלפל דק ומועכים לכדי ממרח נימוח. מורחים שכבה יפה (כחצי כפית) על כל נתח ומגלגלים לרול.

משחילים על שיפוד במבוק רול אנטרקוט לאחר פטריות ועגבניית שרי, שוב רול ושוב פטריות ועגבניית שרי וכן הלאה. מברישים קלות בשמן זית ומניחים על גריל פחמים. הופכים לאחר מס' דקות. ממלחים ומפלפלים וצולים עד למידה הרצויה. מורידים מהגריל ומניחים את השיפוד ל"התאוששות" כ-3 דקות ומגישים.

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו