החומרים:
נתחי אנטרקוט
פלפל חריף ירוק
פטריות שמפיניון 2-3 לכל שיפוד
עגבניות שרי 2-3 לכל שיפוד
מלח ופלפל שחור גס
אופן ההכנה:
משטחים את נתחי האנטרקוט בעדינות בעזרת פטיש בשר חלק ועגול על משטח ישר.
עד לקבלת עובי של
קולים את הפלפל החריף על הגריל מכל צד. מקלפים מקליפתו ומגרענים.
קוצצים את הפלפל דק ומועכים לכדי ממרח נימוח. מורחים שכבה יפה (כחצי כפית) על כל נתח ומגלגלים לרול.
משחילים על שיפוד במבוק רול אנטרקוט לאחר פטריות ועגבניית שרי, שוב רול ושוב פטריות ועגבניית שרי וכן הלאה. מברישים קלות בשמן זית ומניחים על גריל פחמים. הופכים לאחר מס' דקות. ממלחים ומפלפלים וצולים עד למידה הרצויה. מורידים מהגריל ומניחים את השיפוד ל"התאוששות" כ-3 דקות ומגישים.