מרכיבים:
200 ג' ביסקוויטים.
7 כפות סוכר שטוחות.
5 כפות קקאו.
9 כפות חלב.
50 ג' חמאה.
1 כפית תמצית וניל.
צלוחית קוקוס טחון.
אפשר גם סוכריות קטנות צבעוניות לעוגה.
אופן הכנה:
מפוררים את הביסקוויטים או מועכים אותם בעזרת מזלג.
בסיר מחממים על אש נמוכה את הסוכר והקקאו ומערבבים היטב.
מוסיפים את החלב ותמצית הווניל ובוחשים. אט אט בזמן בעבוע התערובת מוסיפים 50 ג' חמאה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. לאחר שכל גושי הקקאו והסוכר נמסו מורידים את השוקולד מהגז ויוצקים בזהירות רבה על פירורי הביסקוויטים. כשתערובת מתקרר מעט מערבבים את הביסקוויטים טוב ויוצרים כדורים וטובלים פעם הקוקוס ופעם בסוכריות. מקררים ליום שלם במקרר והמנה מוכנה.