מתכון לארבעה סועדים
מרכיבים:
פנקייק-
6 ביצים
1/2 ק"ג קמח
1/2 ליטר חלב
1/2 ק"ג סוכר
כפית תמצית וניל
50 CC שמן סויה
קרמל תפוחים-
1/2 ק"ג סוכר
1/2 ק"ג סוכר חום
1/2 ליטר מים
1/2 ק"ג תפוח עץ
אופן ההכנה
פנקייק: מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
בעזרת מצקת יוצקים כף מהתערובת על משטח חם ומשומן למשך כדקה וחצי הופכים את הפנקייק וממתינים כדקה וחצי נוספות והפנקייק מוכן.
קרמל תפוחים: מרתיחים את כל המרכיבים יחדיו על אש נמוכה במשך שעתיים עד שהקרמל מוכן .
אופן ההגשה
מניחים ערימת פנקייקס על צלחת ויוצקים מעט מקרמל התפוחים.
מומלץ להגיש עם כדור גלידת וניל וכדור סורבה תפוחי עץ.