באדיבות
מרכיבים:
דג לוקוס שלם במשקל
10 שיני שום שלמות
4 פלפלים חריפים אדומים טריים
4 פלפלים חריפים מתוקים יבשים
צרור כוסברה קצוצה
צרור פטרוזיליה קצוצה
5 כפות שמן זית
2 כפות פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
קורט מלח
15 עגבניות שרי חצויות
אופן הכנה:
חותכים את כל הירקות לרצועות ומניחים כמצע על מחבת רחבה ועמוקה מעט לבישול. מניחים את הדג במרכז וממלאים את בטנו בחלק ממצע הירקות. מכינים מרינאדה באמצעות השמן והתבלינים ויוצקים על הדג. מוסיפים למחבת 2 כוסות מים ומבשלים יחד כחצי שעה.
מסעדת נתנאל- מושב סגולה, משק 17, בלב המושב. 08-8609999. שעות פעילות: 09:00-23:00, ו'- 09:00-14:00, ש'- יציאת שבת ועד 23:00.