, מתכונים לחמין, מתכונים לחורף, מתכונים אתיופים, מסעדת חבש, תל-אביב • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לחמין אתיופי- מארק

באדיבות מסעדת חבש

החומרים:

3-4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים

2-3 ביצים

כוס שעועית לבנה

6 קוביות בשר גולש

כפית סוכר

כף דבש

ראש שום

תיבול על פי הטעם: אבקת מרק עוף, פפריקה, כמון, כורכום, פלפל שחור, מלח.

 

אופן ההכנה:

בסיר גדול מטגנים 4 שיני שום כתושות ומוסיפים את הסוכר והדבש עד שמתקבל גוון חום.

מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים לעוד כ-3 דקות. מוסיפים את השעועית, את תפוחי האדמה והביצים.

מוסיפים מים עד לכיסוי התבשיל. מתבלים על פי הטעם באבקת מרק עוף, פפריקה, כמון, כורכום ופלפל שחור.

מביאים לרתיחה.מניחים  על הפלטה ללילה שלם.

 

מסעדת חבש, אלנבי 2 תל אביב, 077-2100181.

א'-ה' 12:00- לקוח אחרון. ו' 12:00 עד כניסת שבת + מוצ"ש עד לקוח אחרון.

הכתבה נוצרה בתאריך : 15/01/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו