באדיבות מסעדת חבש
החומרים:
3-4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
2-3 ביצים
כוס שעועית לבנה
6 קוביות בשר גולש
כפית סוכר
כף דבש
ראש שום
תיבול על פי הטעם: אבקת מרק עוף, פפריקה, כמון, כורכום, פלפל שחור, מלח.
אופן ההכנה:
בסיר גדול מטגנים 4 שיני שום כתושות ומוסיפים את הסוכר והדבש עד שמתקבל גוון חום.
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים לעוד כ-3 דקות. מוסיפים את השעועית, את תפוחי האדמה והביצים.
מוסיפים מים עד לכיסוי התבשיל. מתבלים על פי הטעם באבקת מרק עוף, פפריקה, כמון, כורכום ופלפל שחור.
מביאים לרתיחה.מניחים על הפלטה ללילה שלם.
מסעדת חבש, אלנבי 2 תל אביב, 077-2100181.
א'-ה' 12:00- לקוח אחרון. ו' 12:00 עד כניסת שבת + מוצ"ש עד לקוח אחרון.