השף יצחק אפשטיין מרשת אל גאוצ'ו
המצרכים:
1/2 ק"ג בשר טחון
3 כפות שמן
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל
ותוספת מיוחדת לילדים: 1 כף קטשופ
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים במשך 5 דקות או עד שמקבלים תערובת אחידה
עכשיו לוקחים פקק של צנצנת חמוצים ממלאים בתערובת הבשר ומהדקים.
מסדרים על תבנית משומנת ואופים בתנור על 170 מעלות כ 20 דקות.
ועכשיו ללחמנייה:
לוקחים
1 כף קטשופ
1/2 כף מיונז
1/2 עגבנייה
1 עלה של חסה
1 מלפפון חמוץ
את הקטשופ מערבבים עם המיונז ומורחים על הלחמנייה,
חותכים את העגבנייה לפרוסות ואת המלפפון לחצי.
מסדרים עלה חסה שמים את ההמבורגר מעל. את העגבנייה והמלפפון מניחים על ההמבורגר
סוגרים את הלחמנייה ומהדקים. ואוכלים בתאבון......