ילדים, לגדול, מתכונים, מתכון ל, משפחה, דגים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסלסלת פרמז'ן במילוי תערובת פטריות ודגים

מרכיבים:

100 גר' דג לבן לבחירה חתוך לקוביות

200 גר' פרמז'ן מגורר

1 חבילה פטריות שמפיניון

1 חבילה פטריות יער

4 פטריות פורטובלו גדולות

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ

1 בצל לבן חתוך לקוביות

רוטב טריאקי

רוטב צ'ילי מתוק

 

אופן ההכנה:

במחבת טפלון מפזרים בשכבה דקה מהפרמז'ן עד שהוא נמס.

ברגע שהוא מזהיב מוצאים אותו בעדינות והופכים על כוס רחבה (לקבל מעין סלסילה).

חותכים את כל הפטריות לקוביות גדולות.

מקפיצים את הפטריות בווק יחד עם רוטב הטריאקי והצ'ילי המתוק. מוסיפים את קוביות הדד ומקפיצים לשתי דקות נוספות. 

במחבת נפרד מאדים את הבצל הלבן.

הופכים את סלסילת הפרמז'ן וממלאים אותה בתערובת הדג והפטריות עם הבצל.  

מקשטים בכוסברה ובבצל ירוק טרי קצוץ.

הכתבה נוצרה בתאריך : 20/12/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו