חומרים לבצק:
45 מ"ל שמן תירס
1/2 ליטר מים
חומרים לרוטב דבש ו-וניל:
1/2 ליטר מים
מקל וניל
2 מקלות קינמון
אופן הכנה:
1. מניחים את כל חומרי הבצק בקערת עבודה ולשים עד קבלת עיסה אחידה.
2. מכסים במגבת לחה ונותנים לבצק לתפוח במשך שעה.
3. בסיר קטן מבשלים על אש קטנה את כל מרכיבי הרוטב על אש נמוכה עד קבלת סירופ מעט סמיך.
4. במחבת מחממים שמן לטיגון עמוק.
5. בעזרת 2 כפות לוקחים מעט מהבצק ומעבירים סופגניות קטנות ולא אחידות לגמרי לטיגון.
6. כשהלוקומריס מזהיב מוציאים מהשמן ומעבירים לנייר סופג.
7. לסיום מסדרים על צלחת עמוקה מספר יחידות לוקומריס ויוצקים מעל בנדיבות מהסירופ.
בתיאבון!!