מרכיבים:
2/3 כוס קמח
1/3 כוס מים
30 גרם מרגרינה
חצי כפית מלח
1/2 כוס בצלצלים/בצל ירוק קצוץ דק
3 כפות שמן
אופן הכנה:
מערבבים בקערה בינונית את הקמח והמים עד לקבלת עיסה אחידה ומרקם אחיד. מחלקים את הבצק שלושה חלקים(בזמן שעובדים עם חלק מהבצק רצוי את שאר החתיכות להשאיר מכוסות מתחת למגבת רטובה). מרדדים את הבצק לצורה מלבנית על משטח מקומח.
מורחים מספיק מרגרינה כדי לכסות את כל הבצק, מפזרים מעל את המלח (לפי הטעם) ומפזרים שליש מהבצלים על הבצל.
מגלגלים את הבצק באופן הדוק מהצד הצר יותר וסוגרים את הקצה. לוחצים על הגליל כדי לקבל צורה שטוחה יותר.
מחממים מחבת עם כף שמן, מטגנים משני צדדים עד לקבלת גוון זהוב. הלביבה לא צריכה להיות כולה חומה- רק בנקודות הישירות שבהם הלביבה נגעה במחבת.
פורסים ומגישים חם.
* ניתן להגיש עם רוטב סויה בצד.