פתרון טעים לצינון הטורדני שתוקף את כל המשפחה.
מאת: ליאת אביב
חומרים:
5 – 6 תפוחים חתוכים לקוביות
שני תפוזים פרוסים
4 אגסים חתוכים לקוביות
מנגו חתוך קוביות
מיץ מתפוז אחד
כפית תמצית וניל
1 מקל קינמון (אם הילדים אוהבים)
½ כוס סוכר לבן
ליטר וחצי מים
אופן ההכנה:
בסיר רחב מביאים לרתיחה את המים עם הסוכר, תמצית הווניל, מקל הקינמון ומיץ התפוזים. מנמיכים את האש ומוסיפים את התפוחים והתפוז, מבשלים עד לריכוך חלקי. כ-20 דקות. מורידים מהאש, מוציאים החוצה את מקל הקינמון ומקררים לטמפרטורת החדר.
ניתן לקשט בפלחי לימון על כל כוס.