באדיבות מקס ברנר
רכיבים (4-5 כוסות):
200 גר' שברי שוקולד מריר
750 מ"ל (3 כוסות) חלב
250 מ"ל (
1/2 מקל וניל או 1 כפית תמצית וניל
קורט קינמון
סוכר לפי טעם
מרשמלו
אופן ההכנה:
להרתיח ביחד את החלב והשמנת בסיר
להוסיף קינמון ומקל או תמצית וניל
להסיר מהאש
בהדרגה להוסיף שוקולד ולבחוש עד שיימס לגמרי ללא גושים.
להרתיח שוב תוך כדי בחישה.
להקטין את האש ולחמם כ – 2 דקות על אש קטנה.
להסיר מהאש.
למזוג לכוסות ולהוסיף מרשמלו למעלה.