ילדים, לגדול, מתכונים, מתכון ל, עוף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

שוקי עוף עם מנגו וחלב קוקוס על מצע קינואה

מרכיבים:

שוקי עוף

2 שוקי עוף

מלח ופלפל שחור

שמן זית

תבשיל-

1 בצל לבן, קצוץ

2 גזרים, פרוסים

1/2 כוס סלרי אמריקאי

2 שיני שום, קצוצות

1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ

400 מ"ל חלב קוקוס

1 כפית אבקת קארי

1/4 כוס כוסברה קצוצה

1 כף בזיליקום קצוץ

1/2 כפית קינמון טחון

2 מנגו קלופים וחתוכים לקוביות

קינואה:

2 כוסות קינואה

4 כוסות מים

מלח ולפלפל

 

אופן הכנה:

לשוקי העוף:

  1. ממליחים ומפלפלים את העוף.
  2. סוגרים על מחבת חמה עם שמן זית עד לקבלת צבע זהוב.

לתבשיל:

  1. מאדים בסיר את הבצל, הגזר, הסלרי, הג'ינג'ר ואת השום במשך כ- 5 דקות.
  2. מוסיפים את חלב הקוקוס, אבקת קארי, ואת הקינמון והמנגו ל- 5 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את העוף לרוטב ומבשלים 40 דק' על אש קטנה.
  4. 3 דקות לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה והבזיליקום.

קינואה:

  1. בסיר קטן מבשלים את הקינואה במים, מתבלים ומבשלים על אש קטנה למשך 30 דק'.

להגשה:

       בקערה מסדרים גבעה של קינואה, ועליו 2 שוקי עוף ומעל את הרוטב.

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/10/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו