מתכונים חגיגיים, ספר מתכונים, מתכוני חג, מתכונים לט"ו בשבט, מתכוני בשר • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לקבב טלה עם פיסטוקים על שיפוד קינמון

מרכיבים:

קבב:

1.5 ק"ג בשר טלה

2 כפות פיסטוקים קצוצים

1 ביצה

מלח ופלפל

בצל מטוגן

2 שיני שום קצוצות

1/2 כפית כמון

טחינה:

1 כוס טחינה גולמית

מיץ מלימון

1 שן שום קצוצה

1 כוס פטרוזיליה

מלח ופלפל

מי קרח

 

1 חציל בלאדי קלוי ומקולף

 

אופן הכנה:

קבב:

  1. בקערה מערבבים את הבשר עם שאר המרכיבים ונותנים לנוח ל-20 דק'.
  2. משפדים כ- 100 גרם בשר על כל שיפוד קינמון.

טחינה:

  1. במעבד מזון טוחנים את הפטרוזיליה ומוספים את שאר המרכיבים. עד ליצירת מרקם נוזלי.

להרכבה:

  1. צולים במחבת את הקבב. עד למידה מדיום-וול.
  2. על החציל המחומם מניחים 2 שיפודים ויוצקים מעל את הרוטב.
הכתבה נוצרה בתאריך : 10/10/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו