ילדים, לגדול, מתכונים, מתכון ל, דגים, ירקות • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לדג לוקוס עם ירקות מוקפצים

מתכון לשני סועדים-

 

מרכיבים:

דג-

450 ג' פילה לוקו

מעט יין לבן

מלח, פלפל לפי הטעם

שמן זית

2 שיני שום כתוש

מוקפצים-

קישוא חתוך לרצועות

גזר חתוך לרצועות

בצל חתוך לרצועות

פלפל חריף או רגיל לפי בחירה חתוך לרצועות

שמן זית

מעט שום כתוש

מלח, פלפל

 

אופן הכנה:

דג- צולים על אש קטנה במחבת סטייקים את הדג עם מעט מלח ופלפל, שמן זית, יין לבן ושום מכל צד כ- 12 ד'.

מוקפצים- מקפיצים בווק את הירקות עם כל מרכיבים התיבול כ- 8 ד'.

הגשה- יוצקים קצת יותר מחצי הכמות של הירקות בצלחת, מניחים את הדג מעל ואת שאר הירקות מניחים מעל הדג והמנה מוכנה.

 

בתיאבון!!

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/10/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו