מתכון לשני סועדים-
מרכיבים:
דג-
450 ג' פילה לוקו
מעט יין לבן
מלח, פלפל לפי הטעם
שמן זית
2 שיני שום כתוש
מוקפצים-
קישוא חתוך לרצועות
גזר חתוך לרצועות
בצל חתוך לרצועות
פלפל חריף או רגיל לפי בחירה חתוך לרצועות
שמן זית
מעט שום כתוש
מלח, פלפל
אופן הכנה:
דג- צולים על אש קטנה במחבת סטייקים את הדג עם מעט מלח ופלפל, שמן זית, יין לבן ושום מכל צד כ- 12 ד'.
מוקפצים- מקפיצים בווק את הירקות עם כל מרכיבים התיבול כ- 8 ד'.
הגשה- יוצקים קצת יותר מחצי הכמות של הירקות בצלחת, מניחים את הדג מעל ואת שאר הירקות מניחים מעל הדג והמנה מוכנה.
בתיאבון!!