מרכיבים:
220 ג' פילה דניס
3 תפוחי אדמה
כף חמאה
פלפל, מלח
מעט חלב
2 כפיות מחית כמהין
פטריית יער
פטריית שמפיניון
פטריית פורטובלו
3 כפות יין אדום
3 כפות בלסאמי
אופן הכנה:
צולים את הפילה בגריל 3 ד' בכל צד או בתנור למשך 6 דקות יחד עם תיבול מלח ופלפל. מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך, מסננים ומועכים. מתבלים את העיסה בחמאה, מלח, חלב וכמהין. חותכים את הפטריות גס ומקפיצים במחבת. מוסיפים את היין, בלסאמי, מלח, פלפל ומעט חמאה.
מניחים את הפילה במרכז הצלחת הפטריות מסביב והפירה מסביב לכל המרכיבים.