אוכל, ילדים, מתכונים, מתכון ל, לגדול, דגים, ירקות • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפילה סלומון במיסו על מצע ירקות מאודים

מתכון ל- 2 סועדים

 

מרכיבים:

2 נתחי פילה סלומון במשקל 200 גרם ליחידה

4 פרחים של כרובית חלוטים במים חמים במשך כ- 3 דקות

4 פרחי ברוקולי חלוטים במים חמים במשך כ- 3 דקות

2 עלי מנגולד פרסים דק

מלח, פלפל

1/2 כפית שום כתוש

2 כפות שמן זית

לרוטב מיסו-

1 כף מיסו אדום

1/2 כוס מים

1/2 כפית סוכר

 

אופן הכנה

לרוטב המיסו- מרתיחים את החומרים על אש נמוכה עד הסמכה.

פילה- מתבלים את נתחי הדג בפלפל גרוס ומעט מלח וצולים על מחבת או בתנור במשך כ- 8 דקות (4 על כל צד) עד השחמה.

במחבת טפלון מקפיצים את הירקות עם מעט שמן זית. מתבלים במלח, פלפל ושום כתוש.

מסדרים את הירקות על צלחות אישיות מנחים מעל את נתח הדג ומזגגים מעט רוטב מיסו מלמעלה.

 

בתיאבון!

הכתבה נוצרה בתאריך : 21/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו