מתכון ל- 2 סועדים
מרכיבים:
2 נתחי פילה סלומון במשקל
4 פרחים של כרובית חלוטים במים חמים במשך כ- 3 דקות
4 פרחי ברוקולי חלוטים במים חמים במשך כ- 3 דקות
2 עלי מנגולד פרסים דק
מלח, פלפל
1/2 כפית שום כתוש
2 כפות שמן זית
לרוטב מיסו-
1 כף מיסו אדום
1/2 כוס מים
1/2 כפית סוכר
אופן הכנה
לרוטב המיסו- מרתיחים את החומרים על אש נמוכה עד הסמכה.
פילה- מתבלים את נתחי הדג בפלפל גרוס ומעט מלח וצולים על מחבת או בתנור במשך כ- 8 דקות (4 על כל צד) עד השחמה.
במחבת טפלון מקפיצים את הירקות עם מעט שמן זית. מתבלים במלח, פלפל ושום כתוש.
מסדרים את הירקות על צלחות אישיות מנחים מ
בתיאבון!