אוכל, מתכונים, מתכון ל, לגדול, ילדים, פרגיות, עוף, גאוקמולי • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפרגית קדאיף עם דיפ גאוקמולי

מרכיבים:

250 גרם שערות קדאיף

1 ק"ג פרגיות

200 גרם עגבניות מיובשות

1 חבילה כוסברה קצוצה

2 שיני שום

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 פלפל צ'יפוטלה

2 אבוקדו מוכן לאכילה

1 כוס שמן זית

 

אופן הכנה:

יוצקים על שערות הקדאיף שמן זית עד שהן מתרככות, משטחים אותן לצורת קן, מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים את הקן מעל מכסים בנייר כסף ואופים בתנור כ-20 ד' בחום של 160 צ'.

טוחנים במעבד מזון את העגבניות המיובשות, שמן זית, שום ופטרוזיליה, מניחים את הפרגיות במחית העגבניות לשעתיים.

מקפיצים על מחבת לוהט עם מעט שמן את הפרגיות.

גאוקמולי: מרסקים את האבוקדו, הצ'יפוטלה והכוסברה, ממליחים ומפלפלים

להגשה: יוצקים כפית גאוקמולי על קן האטריות ומעל את הפרגית

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 19/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו