מרכיבים:
1 חבילה כוסברה קצוצה
2 שיני שום
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 פלפל צ'יפוטלה
2 אבוקדו מוכן לאכילה
1 כוס שמן זית
אופן הכנה:
יוצקים על שערות הקדאיף שמן זית עד שהן מתרככות, משטחים אותן לצורת קן, מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים את הקן מעל מכסים בנייר כסף ואופים בתנור כ-20 ד' בחום של 160 צ'.
טוחנים במעבד מזון את העגבניות המיובשות, שמן זית, שום ופטרוזיליה, מניחים את הפרגיות במחית העגבניות לשעתיים.
מקפיצים על מחבת לוהט עם מעט שמן את הפרגיות.
גאוקמולי: מרסקים את האבוקדו, הצ'יפוטלה והכוסברה, ממליחים ומפלפלים
להגשה: יוצקים כפית גאוקמולי על קן האטריות ומעל את הפרגית