מתכון פשוט וקל להכנה עם מרכיבים שיש בכל בית
מאת: גוונים- קייטרינג חברתי
חומרים
עלי מלאווח קפואים
ממרח שוקולד /קוביית שוקולד /שוקולד מקופלת
אופן ההכנה:
מוציאים את המלאווח מהמקפיא ונותנים לו להפשיר כ-10 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חותכים את העלה העגול ל-8 משולשים (כמו שחותכים פיצה).
מורחים כל משולש בשוקולד או מניחים קוביית שוקולד או מקופלת
מגלגלים כל משולש מהבסיס העבה לשפיץ ליצירת מעין רוגלך קטנים
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומסדרים בה את הרוגלך.
אופים כ-15 דקות, עד שהמאפים מזהיבים.