המתכון באדיבות גוונים- קייטרינג חברתי
החומרים:
עלי מלאווח קפואים
נקניקיות קוקטייל (קטנטנות)
חרדל / קטשופ אם רוצים
אופן ההכנה:
מוציאים את המלאווח מהמקפיא ונותנים לו להפשיר כ-10 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חותכים את העלה העגול ל-8 משולשים (כמו שחותכים פיצה).
מורחים את המלאווח בחרדל או קטשופ (או שניהם).
מניחים נקניקיה קטנה על הבסיס של כל משולש ומגלגלים - מהחלק הרחב לשפיץ.
מרפדים ת
אפשר למרוח בביצה טרופה, כדי לקבל גימור זהוב.
אופים כ-15 דקות, עד שהמאפים מזהיבים.