בסיס בצק הפיצה הוא מלאווח, אף ילד לא יתנגד וגם אמהות יכולות לשמוח על מתכון קל הכנה
באדיבות גוונים, קייטרינג חברתי
המצרכים למתכון:
עלי מלאווח קפואים (מלאווח לכל לסועד)
קטשופ
גבינה צהובה מגוררת
זיתים קצוצים
אורגנו יבש
אופן ההכנה:
מוציאים את המלאווח מהמקפיא ונותנים לו להפשיר כ-10 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
חותכים את העלה ל- 8 משולשים
מורחים את המלווח בקטשופ, מפזרים מעל גבינה צהובה, זיתים ואורגנו
מגלגלים מהחלק הרחב לשפיץ
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים בה את הפיצה.
אופים כ-15 דקות.