מתכונים,מתכונים לכיסונים,מתכון לכיסונים במילוי גבינה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

כיסונים מטוגנים במלית גבינות

חומרי גלם: (כ-25 יח')

בצק:
1/2 ק"ג קמח
15 גר' שמרים יבשים
3 כפות שמן
מלח , פלפל
כ- 1 כפית מלח
כ- 1/2 1- 1 כוסות מים
מלית:
1 קופסא גבינה לבנה (כ-250 גר')
4 כפות גבינה צהובה מגוררת
4 כפות גבינה בולגרית מגוררת
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם
שמן לטיגון 

הכנה:
את השמרים שמים בכוס עם מעט מים פושרים (כרבע כוס) + קורט סוכר,
עד שהם מתחילים לתסוס ולתפוח מעט.
בקערה שמים את הקמח, עושים במרכז גומה ומכניסים את השמן + המלח.
מכסים בקמח . מעל שמים את השמרים מוסיפים מים בהדרגה,
מערבבים ולשים עד לקבלת בצק נעים.
נותנים לבצק לנוח. ומכינים את המלית.
מערבבים בקערה נפרדת את כל חומרי המלית וטועמים.
מתבלים במעט מלח ופלפל אם יש צורך (לפי הטעם)
מהבצק יוצרים כדורים בינוניים ומרדדים כל כדור ל"פיתה"
שמים כף מהמלית במרכז כל פיתה סוגרים לחצי
ומהדקים היטב.
מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק
ומטגנים את הכיסונים עד להשחמה הופכים לצד שני ומטגנים.

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/05/2010
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו