חומרים:
500 גר' פסטה מכל סוג שהוא
3 ביצים
1 כוס חלב
1 קופסא קוטג'
150 גר' בולגרית מגורדת
200 גר' גבינה צהובה מגורדת
מלח לפי טעם.
50 גר' מחמאה.
הכנה: לבשל את הפסטה במים רותחים עד להתרככות (זהירות לא יותר מדי)
לשבור את הביצים לתוך קערה גדולה ולערבב היטב
להוסיף 1 כוס חלב + קוטג' + גבינה בולגרית מגורדת + מלח (לפי הטעם)
+ 2/3 מהגבינה הצהובה המגורדת (להשאיר קצת לחלק העליון)
לסנן את הפסטה מהמים ולהוסיף אותה לקערה עם הגבינות ולערבב.
לשים את הפשטידה בתוך תבנית פיירקס מלבנית גדולה.
לפזר מלמעלה את שארית הגבינה הצהובה.
לחתוך את המחמאה לקוביות ולהניח מעל הפשטידה בארבעת הדפנות.
לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-30 דק' עד להשחמה.