לתחתית:
2/3 1 כוסות פרורי בסקוויט פתי בר
1/4 כוס סוכר
100 גר' חמאה מומסת
**(ניתן להחליף בתחתית של עוגת טורט אפויה)**
לגבינה: 750 גר' גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
6 ביצים מס' 2
לציפוי: 2 גביעים ( 400 מ"ל ) יופלה או דנונה במתיקות עדינה
1 שקית סוכר וניל
הכנה: את הפתי בר יש לטחון דק מאוד במעבד מזון.
להוסיף סוכר + חמאה מומסת ולעבד עוד קצת במעבד המזון.
לשטח את התערובת על קרקעית תבנית אפייה בקוטר 26 ולהדק.
**אם משתמשים בתחתית טורט מניחים אותה כמו שהיא בקרקעית**
לערבב בקערה את הגבינה + סוכר + וניל + ביצים.
למזוג את הבלילה על תחתית הפרורים ולהכניס לתנור מחומם
ב-160 מעלות לכ - 40 דקות.
מוציאים מהתנור מקררים מעט כ-15-20 דק'.
מערבבים את כל היוגורט הממותק עם סוכר הוניל
ומורחים בעדינות רבה על העוגה.
מכניסים לתנור לעוד 8-10 דקות.
מוציאים מהתנור,ומקררים 6 שעות לפחות.